Srnčia paštéta s portským vínom
- Popis
V horárňach a na pánstvach bolo srnčie mäso v sezóne relatívne často na jedálnom stole. Srnčie mäso je veľmi vyhľadávané pre svoju chuť aj dnes. V starých receptúrach sa často kombinuje so sladkým vínom. Dovolili sme si teda vytvoriť hrubo mletú paštétu s prídavkom portského vína, ktoré dodává paštéte nezameniteľnú chuť. Výrobca je malá rodinná konzerváreň s tradičnou ručnou remeselnou výrobou bez konzervantov a s maximálnym dôrazom na kvalitu surovín.
ZLOŽENIE: srnčie mäso (52%), bravčové mäso, zelenina (cibuľa, mrkva, zeler), portské víno (2,4%), jedlá soľ, korenie
Hmotnosť: 130g
Mäsový výrobok, konzerva, bezlepkový výrobok
Alergény: zeler
Uvedená cena je za 1 kus.
Možnosti doručenia:
- osobné prevzatie na našej prevádzke (Vinotéka Winery Kral, Partizánska 6/B, Nové Mesto nad Váhom)
Veľkoobchod:
predaj aj pre reštaurácie a obchody (pre viac informácií nás kontaktujte mailom alebo telefonicky)